NEBUNIA LIGII 1! A dat lovitura ca-n CASA DE PAPEL! Marginean si-a dat prima o suma URIASA in ultima zi la club! Cati bani are de primit!

Gaz Metan Medias Cristi Pustai Dusan Uhrin Ioan Marginean Razvan Plesca Superliga NEBUNIA LIGII 1! A dat lovitura ca-n CASA DE PAPEL! Marginean si-a dat prima o suma URIASA in ultima zi la club! Cati bani are de primit!
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2020, 23:47
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 00:01

Ioan Marginean a plecat de la Gaz Metan dupa iesirea din insolventa, insa nu fara o prima generoasa.

Situatia de la Medias este extrem de tensionata, iar lucrurile nu s-au linistit nici dupa plecarea lui Ioan Marginean. Dupa infrangerea 0-1 cu FCSB, Dusan Uhrin Jr. si Razvan Plesca au marturisit ca relatia jucatorilor si a staff-ului cu conducerea medieseana nu exista, pentru ca oficialii se judeca prin tribunale! Situatia parea ca se indreapta spre o rezolvare, odata cu plecarea lui Marginean de la club, insa suporterii medieseni au scos la iveala noi detalii incredibile. 

Pagina de Facebook 'Suporteri Gaz Metan Medias' a publicat o serie de documente care demonstreaza ca noul presedinte al clubului, Cristi Pustai, i-a acordat lui Marginean o prima de 58.000 de euro pentru rezultatele din ultimele sezoane! Conform documentelor, "suma se va achita in doua transe egale, prima pana in 31 august 2020, iar cea de-a doua pana la 31 ianuarie 2021".  Pustai declarase ca nu va pleca de la Dunarea Calarasi, insa a acceptat sa devina presedintele lui Gaz Metan!

  • NEBUNIA LIGII 1! A dat lovitura ca-n CASA DE PAPEL! Marginean si-a dat prima o suma URIASA in ultima zi la club! Cati bani are de primit!

Fostul antrenor al alb-negrilor a fost numit in rolul de presedinte al clubului in data de 15 iulie, dupa o Adunare Extraordinara a conducerii, insa Judecatoria Medias a suspendat deciziile din acea sedinta a oficialilor! La aceasta situatie faceau trimitere si Plesca si Dusan Uhrin dupa meciul cu FCSB, pentru ca momentan nu se stie cine conduce clubul.

In functie de decizia Judecatoriei, prima lui Marginean va fi sau nu platita, pentru ca daca instanta nu decide sa accepte numirea lui Pustai in functia de presedinte, semnatura sa devine nula, iar prima de aproape 60 de mii de euro nu va mai fi platita. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!