Daniel Pancu Gigi Becali Superliga Gigi Becali

”Prefer să fac reclame 20 de ani!” Răspunsul genial al unui antrenor când a fost întrebat dacă ar lucra cu Becali

Daniel Pancu nu ar putea colabora cu Gigi Becali.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 21:35
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 21:58

FCSB s-a despărțit de Edward Iordănescu și l-a repatrian pe Anton Petrea. Plecarea lui Iordănescu Jr. de la echipă a pornit un adevărat scandal înre fostul antrenor al FCSB, Gigi Becali și suporteri.

Fostul antrenor al Rapid și Poli Iași, Daniel Pancu declară că nu ar putea colabora niciodată cu Gigi Becali, iar evenimentele recente confirmă de ce nu ar fi dispus să facă acest sacrificiu.

Nu mă duc acolo, am tot fost întrebat. E periculos să ai șapte victorii în România pentru că ești demis. Și cu Șumudică a fost la fel și au mai fost și alte cazuri. Nu am cum să merg vreodată în așa loc. 

Eu nu văd fotbalul așa. Prefer să mai stau în reclame, nu un an, încă 20 de ani decât să merg în locuri din acestea. Poate Edi a fost convins de ceva, de un act pe care l-a semnat și a crezut că este altceva, dar nu.

Noi știm cum e normal. Te duci și te întâlnești cu patronul în prima zi și îți spune ’Vezi că din când în când visez ceva noaptea și a doua zi s-ar putea să îți spun să bagi trei jucători’. Tu poți să spui da sau nu. 

Poate la discuția aia ai spus da: ’Da, domnul patron, dacă se întâmplă o dată fac asta’. Dacă nu ai spus și vine și face nu există. Totul este legat de o discuție bărbătească de la început”, a declarat Daniel Pancu la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!