Mirel Radoi al ain Echipa Nationala Fotbal intern

Mirel Rădoi, în tratative cu un club! Ce echipă l-a dorit pe banca tehnică 

Selecționerul României nu duce lipsă de oferte. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 21:09
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 21:23

După meciul cu Liechtenstein, 2-0, ultimul din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2022, Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai continua pe banca naționalei. Antrenorul a socotit ca un eșec această campanie pentru turneul final din Qatar și a precizat că nu poate fi înduplecat să rămână la prima reprezentativă. 

Însă, ceea ce a mărturisit în urmă cu o lună, după victoria cu Armania, 1-0, că este dornic să antreneze în fiecare zi, se poate îndeplini. Potrivit fanatik, Al-Ain l-a contactat pe Mirel Rădoi, în acea perioadă, pentru a-i propune să preia echipa. 

Gruparea din Emiratele Arabe a fost pe punctul de a-și pierde antrenorul în luna octombrie, când Sergei Rebrov era dorit la naționala Ucrainei, după ce Andriy Shevchenko a semant cu Genoa. Însă negocierile au căzut, iar tehncianul a rămas la Al-Ain și într-o lună a reușit să ajungă pe primul loc în campionat. 

Mirel Rădoi a jucat la Al Ain între 2011 și 2014, unde a bifat 64 de partide, reușind să marcheze de două ori și să ofere 9 pase decisive. În zona arabă, încă actualul selecționer al României, a mai evoluat pentru Al-Hilal, Al-Ahli și Al-Arabi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!