”Povești!” Victor Becali îl face praf pe Marcel Răducanu cu privire la transferul lui Dennis Man

Victor Becali Dennis Man Marcel Raducanu Superliga Victor Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 13:50
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 13:50

Dennis Man (25 de ani) traversează un sezon de vis la Parma.

Evoluțiile bune din ultimul sezon l-ar fi adus pe internaționalul român în vizorul granzilor din Bundesliga, Borussia Dortmund. Marcel Răducanu a confirmat recent în Gazetă faptul că nemții ar fi dispuși să plătească între 12 și 14 milioane de euro celor de la Parma pentru serviciile lui Dennis Man.

”Povești!” Victor Becali îl face praf pe Marcel Răducanu cu privire la transferul lui Dennis Man

Victor Becali, impresarul extremei stânga, a vorbit despre transferul lui Dennis Man și a infirmat zvonurile referitoare la plecarea sa din eșalonul secund al Italiei.

”Marcel Răducanu în ce calitate confirmă? Fiind un fost jucătoral Borussiei Dortmund sau ce? Fiți oameni serioși dacă vreți să vorbim. L-o fi întrebat pe om de jucător, e român, e posibil.

Am citit și eu prin ziar, 12, 14 milioane nu cred că i-a zis clubul ce sumă oferă ei. Un club serios intră în tratative cu un club și întreabă cât costă nu oferă ei nimic. Astea sunt povești ca să scriem prin ziare.

Oamenii, fiind un jucător sub contract pot lua legătura, dar ei au jucat un meci important. Că Dennis Man este un jucător interesant este una, dar este devreme sa vorbim despre oferte și despre tratative chiar fiind confirmate de domnul Marcel Răducanu”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

Dennis Man a ajuns la Parma în ianuarie 2021, după ce italienii au plătit nu mai puțin de 11 milioane de euro pentru serviciile jucătorului celor de la FCSB. 6.5 milioane de euro este cota internaționalului român, conform site-urilor de specialitate.

Ce a spus Marcel Răducanu

”Da, am aflat și eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aș bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulți ani. Dacă se face transferul, i-aș recomanda să vină cu încredere și cu personalitate. Știe cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu. Îi prinde bine faptul că are deja experiența unui campionat străin, a jucat cu Parma și în Serie A, unde sunt toate șansele să revină acum”, a spus Marcel Răducanu, potrivit GSP.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!