VIDEO Zeljko Kopic, întrebat direct dacă rămâne la Dinamo din sezonul următor: ”Am vorbit”

Zeljko Kopic Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 13:40
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 14:02

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Poli Iași de duminică.

Dinamo are nevoie de o victorie pe teren propriu în jocul programat duminică de la ora 18:15, pentru a spera la salvarea de la retrogradare. În cazul unei înfrângeri, situația s-ar complica semnificativ pentru ”câini”, având în vedere că Poli Iași este una dintre contracandidatele pentru salvarea de la retrogradare.

La conferința de presă, antrenorul croat al ”câinilor” a fost întrebat despre planurile pentru următorul sezon și a dezvăluit că a purtat deja o discuție cu șefii clubului pe această temă.

Zeljko Kopic a pus accentul pe îndeplinirea obiectivului, de care depinde, cel mai probabil, și viitorul său la echipa din ”Ștefan cel Mare”.

Zeljko Kopic: ”Am vorbit despre tot”

„Am vorbit despre tot, bineînțeles, e important să avem totul pregătit pentru următorul sezon, dar în acest moment focusul principal este pentru aceste șase meciuri.

Trebuie să le luăm meci cu meci, ne concentrăm pe meciul de mâine. Este dificil să luăm decizii până nu ne îndeplinim obiectivul, de a rămâne în ligă pentru următorul sezon. După, trebuie să analizăm totul și să luăm cele mai bune decizii pentru viitor.

Cred că asta e cea mai importantă parte, toți oficialii, antrenorii, jucătorii, fanii... toți vrem să ne atingem obiectivul. După asta, clubul va face ceea ce oficialii cred că e mai bine”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă premergătoare meciului cu Poli Iași.

Cu toate că a avut moral bun după ultimele meciuri din sezonul regulat, Dinamo a rămas fără victorie în primele trei meciuri din play-out și a revenit în zona locurilor direct retrogradabile, cu 16 puncte, la unul distanță de următoarea clasată.

Pentru Dinamo, calculele sunt simple. Pentru a spera la salvarea de la retrogradare sau cel puțin la un loc care să asigure participarea la baraj, ”câinii” sunt obligați să câștige următoarele două meciuri din campionat, cu Poli Iași și FCU Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!