NEWS ALERT Dennis Man semnează: "E gata! Va fi anunțat oficial"

Dennis Man Borussia Dortmund Parma Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 10:30
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 10:34

Dennis Man (25 de ani) are contract cu Parma până în 2025, iar în ultima perioadă s-a vorbit intens despre interesul Borussiei Dortmund pentru internaționalul român.

În luna martie, Dennis Man anunța că și-ar dori să rămână și în sezonul următor la Parma pentru a prinde măcar un sezon complet în Serie A. Între timp, presa din Italia a scris că negocierile dintre părți pentru prelungirea contractului s-au împotmpolit din cauza salariului mare cerut de fotbalist, 1,8 milioane de euro anual.

Dennis Man ar fi ajuns la un acord cu Parma pentru prelungirea contractului

Deși a apărut informația potrivit căreia Borussia Dortmund ar vrea să profite de situația incertă a lui Man și să îl transfere în această vară, Parma Today anunță că fotbalistul crescut la UTA Arad va semna prelungirea cu gruparea italiană.

"Parma merge înainte cu directorul sportiv Mauro Pederzoli. Sunt gata și noile contracte cu Benek și Man", a titrat Parma Today, sâmbătă dimineață.

"Se pare că Parma alege continuitatea. Sunt în derulare discuții pentru reînnoirile contractelor membrilor din zona tehnică a clubului, iar în curând vor fi anunțate oficial și prelungirile înțelegerilor cu Adrian Benedyczak și Dennis Man", au mai scris italienii.

Dacă informația oferită de italieni se dovedește a fi adevărată, șansele ca Man să plece la un alt club această vară scad vertiginos. Internaționalul român ar putea juca în Serie A cu Parma, după un sezon extraordinar în eșalonul secund.

Cu șase etape înainte de finalul sezonului, Parma este lider în Serie B, cu 66 de puncte, la cinci lungimi peste Como și la șapte peste Cremonese.

Un aport important la parcursul Parmei l-a avut Dennis Man, care a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive în acest sezon - cel mai bun de când evoluează în Italia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!