Fotbalistul dispus sa SEMNEZE cu Dinamo indiferent de situatia CRITICA de la club: "Oricine ar vrea sa joace pentru ei!"

marian aioani Chindia Targoviste Dinamo Superliga Portarul dispus sa SEMNEZE cu Dinamo indiferent de situatia CRITICA de la club: "Oricine ar vrea sa joace pentru ei!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Februarie 2021, 21:56
Data actualizarii: Luni 15 Februarie 2021, 21:59

Marian Aioani (21 ani) a vorbit despre unul dintre obiectivele carierei sale.

Portarul Chindiei, care a bifat si doua prezente in poarta nationalei de tineret a Romaniei, a vorbit despre una dintre marile sale dorinte, pe care o are inca din perioada in care era copil.

Tanarul portar a dezvaluit ca isi doreste sa joace pentru Dinamo, club pe care il iubeste inca din copilarie, dupa ce a mers la un meci in Stefan cel Mare. Aioani a marturisit ca ar fi dispus sa semneze cu 'cainii', in ciuda situatiei financiare a clubului.

"Am fost la un meci de ale lui Dinamo, acasa, dar nu mai tin minte cu cine. Eram foarte mic, dar de atunci mi-a placut clcubul Dinamo. Imi place foarte mult clubul, poate cel mai mult din Romania. Are niste suporteri minunati, care fac eforturi foarte mari pentru a sustine clubul.

As accepta o oferta, mi-as asuma riscul de a nu fi platit. Oricine ar vrea sa joace pentru Dinamo", a declarat portarul Chindiei pentru ProSport.

Chindia Targoviste este pe locul 7 in clasament, la cinci puncte distanta de locurile de playoff. De cealalta parte, Dinamo ocupa locul 10, cu 26 de puncte in 23 de meciuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!