„M-am cocoțat în bananieri să iau banane acolo?!” Replică dură a lui Cristi Săpunaru în cazul scandalului cu licența de antrenor 

Cristi Sapunaru Rapid scoala de antrenori Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 22:21
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 22:22

Cristi Săpunaru (38 ani) a reacționat în scandalul momentului, legat de licența de antrenor. 

Subiectul a pornit de la cazul Mihai Pintilii, când FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fără antrenorul principal din acte, Leo Strizu. Mihai Pintilii, care ocupă funcția de delegat al echipei, este cel care se ocupă de pregătire în cele două săptămâni petrecute în Turcia, stârnind indignare. 

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, s-a sesizat punctând că va ridica problema către FRF, susținând că este ilegal ca în cantonament cu echipa să nu se afle niciun deținător al carnetului de antrenor. Conflictul a căpătat proporții, iar unul dintre jucătorii aflați în activitate, care și-a propus să devină antrenor, l-a comentat. 

Cristi Săpunaru, aflat și el în cantonament cu Rapid în Antalya a vorbit pe seama subiectului, asta după ce Burchel a spus că „cei care se pregătesc la Școala de Antrenori din Moldova nu pot antrena în prima ligă a României”. Săpunaru urmează și el cursurile la Chișinău și s-a arătat revoltat de spusele lui Lucian Burchel. 

Reacție dură a lui Cristi Săpunaru 

„Ce, e ilegală școala din Moldova? Cum să nu se echivaleze? Ce, eu am fost acolo, m-am cocoțat în bananieri să iau banane? M-am dus și am făcut școala. Foștii fotbaliști intră în aceeași oală cu oamenii care vor să facă școala de fotbal și nu mi se pare normal, pentru că eu 20 de ani nu am fost zugrav, am fost fotbalist. 

Eu când mă apuc de școala de fotbal trebuie să am un avantaj față de omul care nu a făcut. Nu mi se pare normal să fac școala de antrenori cu unul care vrea să fie profesor la școală. Nu îți răspunde nimeni, dar eu oricum o să antrenez așa când o să fie timpul meu și dacă mi se îngrădește dreptul la muncă, o să apelez la judecată. 

Ai nevoie de 7 ani? În 7 ani poți să mori, nici nu apuci să antrenezi. Îmi doresc foarte mult să ajung să antrenez Rapidul, dar până atunci mai e drum lung”, a declarat Cristi Săpunaru. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!