Marius Croitoru Superliga

Marius Croitoru, dorit de toată lumea. Echipele care s-au "bătut" pe antrenor înainte ca tehnicianul să semneze cu FC Argeș

Gruparea din Trivale se află pe locul 11 în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 16:19
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 16:37

Marius Croitoru (42 de ani) a fost prezentat de FC Argeș, echipă care l-a înlăturat pe Andrei Prepeliță, antrenorul care a dus echipa piteșteană până în play-off sezonul trecut. 

Șefii echipei din Trivale nu au stat prea mult pe gânduri și se pare că aveau cărțile făcute pentru fostul tehnician de la Botoșani și FCU Craiova, întrucât comunicatul oficial cu despărțirea de Prepeliță a venit imediat după eșecul cu Petrolul, din deplasare, scor 0-2. 

Croitoru s-a consacrat ca antrenor la FC Botoșani, iar într-o perioadă s-a vorbit și că ar putea ajunge la FCSB, gruparea patronată de Gigi Becali. Pe când se afla pe banca echipei din Botoșani, Iftime chiar a spus că îi fixase lui Croitoru o clauză de 2 milioane de euro! 

Marius Croitoru, căutat de două echipe din Superliga

În spirit de glumă sau nu, cert e că Iftime a renunțat la Croitoru și l-a instalat înaintea sezonului pe Mihai Teja. După experiența de la echipa lui Mititelu, a doua formație din carieră pe care a pregătit-o, Croitoru a ajuns la FC Argeș, formație aflată pe locul 11 la finalul turului, cu 17 puncte după 15 meciuri. 

Interesant este că Marius Croitoru a avut de unde alege, iar FC Argeș a câștigat o luptă cu alte două formații din Superliga. Potrivit Digi Sport, FC Voluntari ar fi vrut să-l aducă pe Croitoru pentru că între antrenor și oficalul formaației ilfovene, Bogdan Bălănescu, există o veche relație de prietenie. 

Pe Croitoru l-a dorit, potrivit aceleiași surse, și FC Botoșani, formația lui Valeriu Iftime. 

FC Argeș joacă duminică, de la 18:15, în deplasare, cu UTA, într-o partidă contând pentru runda a 16-a din Superligă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies