Plecarea de la FCSB, salvarea lui Dica?! Ce s-a intamplat cu fostii antrenori stelisti dupa ce s-au despartit de Gigi Becali

Plecarea de la FCSB, salvarea lui Dica?! Ce s-a intamplat cu fostii antrenori stelisti dupa ce s-au despartit de Gigi Becali

Gigi Becali i-a anuntat viitorul lui Nicolae Dica.

Plecarea de la FCSB ar putea fi salvarea lui Nicolae Dica. Cel putin din punct de vedere financiar, dupa cum spune Gigi Becali. Acesta din urma a explicat ce soarta buna au avut antrenorii plecati de la Steaua in Arabia si a dat exemplele lui Laurentiu Reghecampf si Cosmin Olaroiu. 

"Eu il vand pe Dica cu 500.000. Uite, lu Reghe i-au facut salariul 4 milioane. Olaroiu a castigat zeci de milioane dupa ce a plecat de la Steaua", a declarat patronul FCSB la DigiSport. 

Mai mult, Becali e convins ca si Dica va ajunge sa castige bani frumosi la arabi. "La anul pe vremea asta, va avea doua milioane salariu prin Arabia", a explicat patronul FCSB.

Gigi Becali sustine, totodata, ca el nu-l va vinde pe Nicolae Dica, ci acesta din urma va pleca singur, iar FCSB va castiga 500.000 din transfer. Apoi, pe banca echipei va veni Ionut Lutu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies