Bogdan Vintila FCSB Helmuth Duckadam Liga 1

Planul lui Vintila, dat peste cap inaintea derby-ului! Duckadam il contrazice pe antrenorul FCSB-ului: "E jucator bun, dar eu nu-l vad acolo!"

Bogdan Vintila are parte de un meci decisiv la reluarea Ligii 1, impotriva liderului CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iunie 2020, 10:28
Data actualizarii: Joi 11 Iunie 2020, 10:31

Bogdan Vintila nu se poate baza pe Iulian Cristea (25 de ani) in centrul defensivei, acesta fiind accidentat. Antrenorul ros-albastrilor l-ar putea folosi pe acea pozitie pe Dragos Nedelcu (23 de ani), care este la baza inchizator.

De altfel, Nedelcu a si evoluat pe aceasta pozitie in cele doua meciuri amicale disputate de FCSB inaintea derby-ului cu CFR Cluj. Ambele partide au fost pierdute, 0-2 cu Voluntari si 2-3 cu Clinceni.

Helmut Duckadam, presedintele de imagine al ros-albastrilor, il contrazice pe Bogdan Vintila si spune ca Nedelcu nu are calitatile necesare pentru a evolua fundas central:

"Dragos Nedelcu este un jucator bun, dar nu il vad fundas central, acolo trebuie un jucator cu viteza. Nici Bogdan Planic nu are o viteza extraordinara, dar compenseaza prin plasament. 

Il vad mai degraba in fata apararii pe Nedelcu. Aristidis Soiledis poate ar fi fost o varianta mai buna, a jucat bine de fiecare data cand a fost folosit fundas central", a spus Helmut Duckadam pentru Digi Sport.

CFR Cluj - FCSB se va juca duminica, 14 iunie, ora 20:00 si va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies