”Petardă!” Vivi Răchită face praf un jucător de la FCSB

FCSB Nana Antwi Superliga Vivi Rachita Superliga Vivi Răchită
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 16:17
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 16:16
FCSB a învins-o pe Petrolul Ploiești în urma unui joc modest cu 1-0.

Vicecampioana a primit vizita ”lupilor galbeni” duminică seară pe Arena Națională, într-o confruntare care a contat pentru etapa cu numărul 29 din sezonul regulat al Superligii României.

”Petardă!” Vivi Răchită face praf un jucător de la FCSB

Valeriu ”Vivi” Răchită, fost internațional român, a vorbit despre Nana Antwi, fotbalistul poreclit de Gigi Becali după ce l-a achiziționat de la FC Urartu pentru 50 de mii de euro ”rachetă”.

Răchită susține că Antwi nu știe să facă faza defensivă și concluzionează prin faptul că FCSB ar trebui să-i prelungească înțelegerea lui Vali Crețu pe încă doi an, fotbalist al cărui contract expiră la finele actualei stagiuni.

”Nana e petardă. Acum mi-am dat seama și de ce a plâns. Cred că nu stă bine nici cu capul. Nu este ceea ce s-a spus. L-am observat. Nici pe faza defensivă nu știe ce să facă. Nu știe să închidă culoarele, nu știe să facă dublaj, nu știe să facă translație.

Pe faza de atac a încercat niște driblinguri, dar nu am văzut racheta. Săptămâna aceasta să îi facă contract lui Crețu pe încă doi ani. Pe Crețu, încă doi ani de zile nu are cine să îl dea afară de acolo”, a spus Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Cotat la 275.000 de euro de site-urile de specialitate, Nana Antwi a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Urartu, Lori Vanadzor și LOSC Lille B.

Pentru FCSB urmează meciul cu Rapid București de sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Cele două se vor întâlni pe Arena Națională, iar confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!