Panduru, dur cu Petrolul după înfrângerea cu FCSB: "Le era frică să nu-și murdărească costumele!"

Basarab Panduru FCSB Petrolul Ploiesti Fotbal intern Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 16:06
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 16:10
Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa echipei Petrolul Ploiești după înfrângerea suferită de „lupii galbeni” în fața FCSB, scor 1-0, în etapa a 29-a din Superliga.

Fostul fotbalist a criticat lipsa de curaj a "găzarilor", considerând că aceștia au jucat fricos și au așteptat prea mult timp pentru a ieși la joc.

"A fost un meci pe care nici nu prea știu de unde să-l iau. FCSB, cu minimum de fotbal, câștigă acest meci. A ajuns FCSB la un nivel în care câștigă meciurile doar pentru că adversarului îi este prea frică de această echipă. Petrolul a jucat fotbal abia în ultimele minute", a spus Panduru la Orangesport.

Panduru, nemilos cu jucătorii Petrolului

Panduru a mers mai departe cu criticile sale, susținând că jucătorii Petrolului au părut mai preocupați de aspectul lor decât de a câștiga meciul:

"Am avut impresia că toți de la Petrolul au venit cu cravate și cu costume pe Arena Națională și le era teamă să nu-și murdărească acele costume. Nu a jucat nimic Petrolul până în minutul 88. Petrolul a venit la meci? Nici nu mai contează de când a jucat. Ai venit să te uiți la meci timp de 80 de minute. Ce ai vrut de la acest meci? Ce a vrut Petrolul de la acest meci?"

Panduru a încheiat prin a compara atitudinea Petrolului din meciul cu FCSB cu cea din meciurile de „acasă”.

„Uite cum a jucat acasă și cum a jucat acum. Petrolul a fost cocoș acasă, iar la București a venit găină”, a încheiat Basarab Panduru.

FCSB - Petrolul Ploiești, scor 1-0

Singurul gol al partidei a fost marcat de Luis Phelipe din pasa lui Florinel Coman, în primul  minut al reprizei a doua.

În urma victoriei de duminică seară, FCSB rămâne în vârful clasamentului cu 64 de puncte, în timp ce Petrolul Ploiești a rămas pe zece, cu 35 de puncte.

În ultima etapă, FCSB o va întâlni pe Rapid, pe Arena Națională, în timp ce Petrolul Ploiești va primi vizita lui Sepsi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!