Marius Croitoru FC Arges Liga 1 Superliga

Pe ce perioadă a semnat Marius Croitoru cu FC Argeș! Antrenorul a refuzat prima ofertă a piteștenilor: „Nici n-a vrut să audă!”

Marius Croitoru a preluat funcția de antrenor a formației FC Argeș și va avea ca obiectiv încheierea sezonului regulat pe poziție de playoff.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 18:21
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 18:27

Antrenorul de 42 de ani recunoaște că nu va avea o misiune ușoară la noul său club, însă anunță că este pregătit să repete performanța reușită de Andrei Prepeliță în sezonul trecut.

„Este o plăcere deosebită şi o oportunitate să o antrenez pe FC Argeş. E clar că obiectivul principal este acela de a repeta performanţele făcute de Andrei Prepeliţă, deoarece nu e uşor pentru o echipă care era doar de un an în Liga 1 să se califice în play-off. Aşa că ne dorim să repetăm acea performanţă, nu va fi însă uşor.

Dar pot să vă asigur că tot ceea ce voi face va fi pentru a face performanţă. Eu voi încerca să schimb puţin faţa jocului, pentru că fiecare antrenor are stilul lui. Repet, însă, obiectivul meu principal este de a merge în play-off. În ceea ce priveşte staff-ul, Schumacher (n.r. - secundul Constantin Schumacher) rămâne pentru că el este cu licenţa PRO, mai este un asistent de-al meu, iar la începutul săptămânii vor veni un antrenor de portari şi un preparator fizic”, a afirmat Croitoru.

Croitoru a semnat doar până la vară cu FC Argeș

Întrebat pe ce perioadă a semnat Marius Croitoru, primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a dezvăluit că el a dorit să-i ofere un contract pe doi ani și jumătate, însă antrenorul a refuzat, preferând să semneze pe o perioadă mai lungă abia din vară.

„Eu aş fi vrut să-i facem contract pe 2 ani şi 7 luni, dar nu a vrut să audă. El a zis că vrea o evaluare în vară. Adică să ne punem la masă să vedem dacă echipa joacă aşa cum ne dorim. Aşa că i-am respectat dorinţa. Dacă lucrurile nu merg bine, ne strângem mâinile şi cu asta basta. Dar eu sunt convins că va rămâne mult timp la FC Argeş”, a explicat edilul.

Tehnicianul Marius Croitoru a fost instalat, miercuri, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC Argeş. În vârstă de 42 de ani, Marius Croitoru îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei Prepeliţă, demis la 24 octombrie, după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti (scor 0-2) din etapa a 15-a a Superligii.

Marius Croitoru a condus ultima oară pe FC U Craiova, grupare de la conducerea căreia a demisionat la 10 octombrie, după eşecul suferit cu Chindia Târgovişte (scor 0-1), în etapa a 13-a a Superligii.

Pentru Croitoru, FC Argeş este a treia echipă din cariera de antrenor, după FC U Craiova 1948 şi FC Botoşani.

Modifică setările cookies