Marius Croitoru Adrian Mititelu FC Botosani FCU Craiova Valeriu Iftimie Superliga

Marius Croitoru se căiește! Patronul alături de care ar vrea să lucreze din nou: „Îl aleg fără probleme!”

Marius Croitoru s-a despărțit în această vară de FC Botoșani, club alături de care a reușit să aibă rezultate notabile și a semnat cu FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 17:03
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 17:12

Mutarea nu a fost una de bun augur pentru tehnician, care nu a reușit rezultate similare și la clubul din Bănie, mitiv pentru care a fost demis de Mititelu.

Croitoru nu ar refuza o nouă colaborare cu Valeriu Iftime

Marius Croitoru regretă alegerea făcută în vară și nu ascunde că ar reveni oricând la FC Botoșani, clubul care l-a făcut antrenor.

  • Marius Croitoru

„Sunt două personalităţi diferite, reprezintă două cluburi diferite. Pfff, nu e grea, că e clar că domnul Iftime mi-e ca un tată, chiar dacă am plecat de acolo nemaidorind să prelungesc contractul, dar rămâne ca un tată. 

Îl aleg fără probleme, dar am un respect deosebit pentru familia domnului Mititelu. Rămân la alegerea cu domnul Iftime, pentru că e ca un tată pentru mine. 

Bineînţeles că m-aş întoarce (n.r. - la FC Botoşani), dar când nu va mai fi antrenor pe bancă”, a spus Marius Croitoru, potrivit Orangesport.

  • 14 meciuri a rezistat Marius Croitoru pe banca lui FCU Craiova, echipa adunând în medie 1.29 puncte pe meci în mandatul său.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies