Liga 1

EXCLUSIV Patronul din Liga 1 care merge cu metroul în București: ”E o normalitate. Aglomerația îți poate fura mult timp”

Valeriu Iftime nu renunță la ideea de a se retrage din fotbal, chiar dacă fanii fotbalului din Botoșani îl roagă pe acesta să rămână, în continuare, implicat la club.

Daniel Anghel
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 07:40
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 07:41

 

Iftime a fost dezamăgit de ratarea calificării în play-off și vrea să predea, cu orice preț, echipa către un alt investitor. Patronul de la FC Botoșani a anunțat, recent, că este dispus să rămână în fotbal din postura de acționar minoritar.

„Nu mă trag de haină, dar sunt mulți care spun ”vă rog, domnu' Iftime”. Eu cred că orașul nu vrea să nu aibă echipă în Liga 1, eu sper să o aibă, sper și sunt convins că o va avea multă vreme, dar pentru asta trebuie să găsesc eu o formulă financiară, că nici nu pot să țin clubul cu bani, eu și asociații mei, că nu e ”igienic”. Înțelegeți? Asta e”, a declarat Iftime.

Valeriu Iftime, patronul din Liga 1 care merge cu metroul prin București

Patronul de la FC Botoșani este unul dintre cei mai bogați oameni din România. În 2021, Iftime a fost inclus în ”Top 300 Capital”, cu o avere estimată între 21 și 22,5 milioane de euro.

Cu toate acestea, patronul lui FC Botoșani alege, de multe ori, să se deplaseze prin București cu metroul, pentru a evita aglomerația. ”E o normalitate”, spune omul de afaceri.

„Și ieri am mers cu metroul. Acum sunt la Brașov (n.r. - luni), dar mâine mă întorc și merg cu metroul, bineînțeles.

Sunt trasee cumva știute și simple, e mult mai ușor să folosești metroul. Eu am biroul în Pipera, ajungi mai bine din centru acolo. Eu nu cred că o mare 'aventură', e o normalitate. E normal să mergi cu metroul, mai ales într-un oraș în care aglomerația îți poate fura mult timp”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru www.sport.ro.

Cu o etapă înainte de finalul play-out-ului, FC Botoșani este pe locul nouă, și are nevoie de o victorie în ultima etapă, în deplasarea de la Academica Clinceni, pentru a spera la un loc în barajul pentru Conference League.

În prezent, primele două locuri din play-out sunt ocupate de Rapid și Sepsi, care vor juca în ultima etapă cu CS Mioveni, respectiv FCU Craiova.

Modifică setările cookies