Fotbal intern

Lui Iftime nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat în meciul pierdut cu Dinamo. Reacția aspră a patronului de la FC Botoșani

FC Botoșani - Dinamo 2-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 23:47
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 00:00

Dinamo a reuşit a treia sa victorie în deplasare în play-out. De asemenea, Dinamo are trei victorii consecutive. FC Botoşani venea după trei victorii la rând.

Iftime, un car de nervi. "E dureros"

În sezonul regulat, FC Botoşani s-a impus în ambele partide, cu 2-1 în deplasare şi 4-0 acasă. După acest succes, Dinamo (locul 8) s-a apropiat la un singur punct de Chindia (locul 7). Valeriu Iftime a rămas cu un gust amar după meciul pierdut de echipa sa.

  • Valeriu Iftime îl presează pe Gigi Becali: „Am nevoie de banii de la Moruțan!”

"E dureros, nu îmi puteam imagina că putem trata așa meciurile astea, care sunt ca o finală. Am pierdut o șansă imensă de a fi la mâna noastră pentru baraj. Staff-ul va merge mai departe, ce să facem, mai pierdem. Nu sunt cei mai buni, dar nici cei mai slabi. Dar este starea asta de deznădejde acum.

"Degringoladă în mintea fotbaliștilor!"

A fost un val de degringoladă în mintea fotbaliștilor. Marius mi-a spus înainte că va fi un meci greu, am crezut că face “a la Dan Petrescu”. Dar a avut dreptate, Dinamo nu e o echipă slabă. Dinamo a meritat să câștige.

Sunt dezamăgit în seara asta, dar vreau să facem mai mult. Știu că prietenul meu Marius (Croitoru) e hotărât să facă o echipă bună. Sper să găsim o soluție să construim mai mult decât anul acesta. Cum să nu continuăm cu Marius Croitoru?

Ne interesează foarte mult barajul. De două săptămâni, sunt cu barajul în față. Sunt foarte trist că nu am șansa de a juca barajul la mâna mea, sunt și alte echipe", a spus Iftime, potrivit digisport.ro

Dinamo a deschis scorul prin francezul Balthazar Pierret (7), la primul său gol marcat în Liga I, dar a fost egalată de brazilianul Jaja Silva (31). Pierret a reuşit dubla în finalul primei reprize (44), dar a fost eliminat la scurt timp (min. 45+1), primind al doilea cartonaş galben deoarece a revenit pe teren fără acceptul arbitrului. În acelaşi timp a fost eliminat şi antrenorul secund al lui Dinamo, Sebastian Moga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies