panduru prim 11 Superliga Superliga

Panduru a realizat cel mai bun "prim 11" din Superliga. "Ceilalți rămân pe tușă unde joacă el"

Fostul mare mijlocaș de la Steaua și Benfica Lisabona a realizat o analiză interesantă, în direct. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 14:07
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 14:27

Basarab Panduru rămâne mereu surprinzător. Fostul decar din Ghencea e în prezent expert la televiziunea Orange Sport și propune mereu discuții interesante nu numai despre fotbalul românesc, dar și despre cel internațional. 

Supranumit "Nottingham Forest" în Ghencea, reșițeanul plecat de la Steaua la Benfica nu menajează fotbaliștii din Liga 1 când calcă pe bec, dar îi și laudă când jocul lor impresionează. 

Echipa lui Panduru

După 10 etape scurse din campionat, FCSB e lider și domină autoritar Superliga datorită unui joc complex, dar și a unei situații pe care Becali a gestionat-o corect. Cum Elias Charalambous dispune de un lot valoros, cu dubluri pe posturi, la FCSB s-a mizat pe rotația cadrelor. Și a fost eficientă. 

Dintre toți jucătorii vicecampioanei cel mai mult a excelat Darius Olaru, care a devenit un lider la FCSB. Panduru l-a scos în evidență, dar a mai trecut în primul său 11 și alți componenți ai formației care miercuri seara a învins-o pe FC Bihor, în Cupa României, scor 2-0. 

Panduru: "Unde joacă el ceilalți rămân pe tușă"

„La portar îl iau pe Moldovan. E jucătorul echipei naţionale, i-a luat faţa lui Târnovanu, dar atenţie că Târnovanu va fi titularul echipei naţioanale într-o zi şi atenţie mare la Sava de la CFR Cluj.

Fundaş dreapta îl aleg pe Braun, unde joacă el, ceilalţi rămân pe tuşă. La stoperi e greu. Îmi place Raul Silva şi îl iau pe el. Dawa nu prea îmi place, dar în începutul ăsta de campionat parcă e un alt Dawa. Săpunaru a fost mereu pe placul meu, dar e cam lent, stă prea mult cu mingea la picior. Fundaş stânga îl aleg pe Bancu, e fotbalist bun.

Închizător îl aleg pe Şut pentru că e diferit de ceilalţi. Apare, face presing pe omul cu mingea, se duce în terenul advers, trage la poarta şi marchează. Alexandru Creţu e şi el băiat serios şi nu o văd pe Craiova fără el acolo. Olaru e de departe numărul 1 în momentul ăsta. A dat multe goluri, a dat pase, a participat peste tot, face totul cu uşurinţă.

Atacant dreapta îl iau pe Funsho, îmi place tot ce face, are viteză, se bate pentru fiecare minge, e util şi poate face lucruri bune. Atacant central îl iau pe Rrahmani, iar pe Compagno l-aş ţine rezervă. Iar ca atacant stânga îl aleg pe Coman. El la FCSB are un statut aparte şi stă mai mult în faţă, îşi permite să facă ce vrea, dar produce multe pe faza ofensivă”, a declarat Panduru, potrivit OrangeSport. 

Panduru a decis... echipa sa de start

Moldovan - Braun, Raul Silva, Săpunaru/Dawa, Bancu - Şut, Al. Creţu, Olaru - Funsho, Rrahmani, Fl. Coman

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!