valentin mihaila Dennis Man Parma Stranieri

Valentin Mihăilă, assist în victoria Parmei din ultima etapă! Notele primite de el și Dennis Man 

Parma și Bari s-au duelat în a șaptea etapă din Serie B, scor 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 13:02
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 13:07

Valentin Mihăilă a fost titular în duelul de pe teren propriu, iar în minutul 14 i-a pasat decisiv lui Partipilo pentru golul cu care a deschis scorul. Fotbalistul român a fost schimbat însă în minutul 58, înlocuit cu Dennis Man, când scorul era 1-1, după ce Nasti a egalat. 

Benedyczak i-a adus victoria Parmei cu un gol marcat în minutul 81, iar „cruciații” și-au consolidat poziția de lider în clasamentul din Serie B. 

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man după victoria cu Bari 

În urma prestațiilor celor doi, ParmaLive i-a notat cu 6.5 pe Mihăilă, respectiv 6 pe Man. 

„Pecchia i-a oferit încă o șansă, i-a dat încredere și l-a lansat din primul minut. A răspuns prezent, într-un final. A comis doar puține erori din punct de vedere tehnic, a avut multă claritate și a alergat mult, nu doar pe atac, ci și pe retragere. Un assist excelent pentru Partipilo, pe care l-a servit cu o minge perfectă în careu. A arătat o luciditate cu care nu ne-a obișnuit”, au scris italienii despre Mihăilă. 

Dennis Man a fost lăudat pentru modul în care s-a apărat: „Am văzut puține în fața porții, însă pe final s-a sacrificat pe faza defensivă, arătând munca incredibilă și evoluția individuală pe care Pecchia i-a cerut-o, chiar și la nivel mental”. 

Valentin Mihăilă a primit aceeași notă de la tuttomercatoweb.com, însă această publicație i-a oferit tot 6.5 și lui Dennis Man. 

„Câteva șuturi frumoase în stânga, însă prea multe erori în momentul alegerilor. A fost implicat la golul de 1-0 cu un assist pentru Partipilo”, au analizat jocul lui Mihăilă. 

„Ajută în apărare și crede într-o fază la care mingea părea pierdută, de acolo a pornit acțiunea care duce la golul de 2-1”, au punctat și despre Man. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!