Otelul a dat lovitura! Gabriel Giurgiu a plecat la Rubin Kazan pentru 500.000 de euro!

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 August 2007, 12:28
"IMI PARE RAU CA PLEC DE LA GALATI, M-AM SIMTIT BINE AICI"

Marius Stan a demonstrat inca o data ca are viziune. Otelarii au reusit un transfer de zile mari. Mijlocasul Gabriel Giurgiu, a fost transferat in prima liga rusa la Rubin Kazan  pentru 500.000 de euro. Jucatorul a plecat marti dimineata in Rusia si a efectuat vizita medicala, urmand ca miercuri sa semneze contractul pentru un salariu de 150.000 de euro pe an.

In varsta de 25 de ani, el a fost legitimat de Otelul la inceputul acestui an, fiind adus de la Universitatea Cluj-Napoca in schimbul sumei de 25.000 de euro.

"Nu l-as fi dat niciodata pe Giurgiu, dar oferta celor de la Rubin Kazan ni s-a parut consistenta, fotbalistul va avea astfel sansa de a castiga mai mult si nici bugetul clubului nostru nu este unul grozav, asa cum am mai declarat, de altfel. N-o sa mai vindem pe nimeni în aceasta vara, pentru ca mai avem si noi destula treaba, anumite obiective de realizat. Pe postul lui Giurgiu va reveni Sergiu Costin in scurt timp, iar de miercuri la antrenamente se va afla si un mijlocas central din Burkina Faso, care a jucat la Vitesse Arnhem, in Olanda.", spune Marius Stan.

"M-am simtit extraordinar la Galati, imi pare rau ca plec, dar cred ca este o sansa extraordinara pentru mine. Le urez multa bafta baietilor, sa ajunga cat mai departe in Cupa UEFA, dar sa se tina tari si in campionat.", spune Gabriel.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT