CFR Cluj Superliga Jucătorii de la CFR Cluj

Omrani, Debeljuh, Buș, Dugandzic și încă unul! CFR transferă un nou atacant

CFR Cluj negociază transferul unui nou atacant.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 21:09
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 22:18

Deși Dan Petrescu are în lot patru atacanți de calitate, Campiona României vrea un nou vârf. Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, spune că în Gruia este așteptat un atacant de la o echipă de Champions League.

Acesta este așteptat la CFR Cluj din vară, când echipa speră să ajungă în preliminariile Champions League. Dan Petrescu vrea astfel să aducă un al cincilea atacant, care l-ar putea înlocui pe Omrani, fotbalist ce rămâne fără contract din vară.

Din vară va veni Roger. Mai suntem în discuții cu un atacant de top, care a jucat în Champions League. Rămâne de văzut dacă se va concretiza sau nu acest transfer. Clubul la care joacă e un nume important. Rămâne să vedem dacă vom reuși să îl aducem de la vară”, a declarat Cristi Balaj, la playsport.ro.

De asemenea, Cristi Balaj a vorbit și despre situația unui alt jucător de atac de la CFR Cluj. Denis Alibec, împrumutat de la Kayserispor, este ”oaia neagră” a echipei, iar clujenii vor să scape de el cât de repede.

Chiar azi am vorbit cu el. E un jucător de calitate. Chimia e foarte importantă. Când vorbim de antrenor diferiți, vorbim și de stiluri diferite. Alibec nu se încadrează perfect în profilul pe care îl dorește Dan Petrescu în ofensivă. 

Un lucru este cert, indiferent că vorbim de Alibec sau altcineva. Pregătirea fizică nu e totul, dar fără ea nu e nimic. Eu i-am solicitat acest lucru, să se pregătească, tocmai pentru a-l sprijini.

Au fost discuții cu echipa lui Șumudică, într-un final au căzut. Mai sunt ceva variante, are și din România oferte. Interesul lui Alibec este să joace, iar al nostru este să nu îl mai plătim”, a completat Balaj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!