Oficialii FCSB-ului, surprinși de numărul mare de bilete vândute pentru meciul cu FCU Craiova: „Mă așteptam la 2-3 mii!”

FCSB fcsb - fcu craiova MM Stoica Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 23:31
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 23:38

MM Stoica a anunțat că există interes major din partea fanilor pentru meciul FCSB - FCU, programat duminică, de la ora 22:30, în etapa a treia din Superliga.

Managerul general al FCSB a dezvăluit că până la această oră au fost vândute online aproximativ 10.000 de bilete.

„UEFA a intervenit, nu avem ce face. S-au calificat două echipe din Slovacia, Trnava și Dunajska Streda, nu puteau să joace în aceeași zi. Nu ne convine ora, dar nu avem ce face. Bine că s-a găsit și această variantă.

Ne apropiem de 10.000 de bilete date online. Dacă era sâmbătă noapte meciul, mai înțelegeam. Dar duminică, când a doua zi lumea se duce la serviciu... Eu așteptam ca azi să vindem 2.000-3.000 de bilete. 

Dar meciul cu Saburtalo a fost electrizant. Noi trebuie să nu îndepărtăm oamenii. Nu știu de unde vor găsi băieții energie, dar trebuie să facem asta”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Meciul FCSB - FC U Craiova a fost reprogramat și se va încheia după miezul nopții

LPF a reprogramat meciul FCSB - FC U Craiova. În loc de luni, de la 21:30, partida de pe Arena Națională se va disputa duminică, de la ora 22:30, astfel că se va încheia după miezul nopții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!