"O să vorbesc și eu cu Pintilii". Achiziția de la FCSB care îl nemulțumește pe Gigi Becali

Gigi Becali Deian Sorescu FCSB mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 11:55
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 12:08

Deian Sorescu (25 de ani) a fost luat ”în colimator” de Gigi Becali după doar cinci meciuri la FCSB.

Chiar dacă echipa a mers bine în 2023, parcurs care i-a permis să se apropie la șapte puncte de liderul Farul Constanța, Gigi Becali nu este mulțumit de evoluțiile lui Deian Sorescu, jucătorul împrumutat în această iarnă de la Rakow Czestochowa.

Patronul FCSB crede că evoluțiile lui Deian Sorescu nu sunt pe măsura așteptărilor sale și îi dă internaționalului român un ultimatum. 

"Ce să plătesc, mă, pentru Sorescu? Momentan nu sunt mulțumit. O să vorbesc și eu cu Pintilii să vedem ce se întâmplă cu el. Încă, nu are evoluțiile alea pe care eu le vedeam la Dinamo. Nu mă intereseză ce declară Sorescu după meciuri. Eu vorbesc doar despre ce văd acum la el pe teren", a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Ce a declarat Deian Sorescu după meciul cu Universitatea Craiova
 

"Normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pentru următorul meci. Eu consider că m-am adaptat", a spus Deian Sorescu la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!