Steaua FCSB Liga I Nicolae Dica Rapid Viena Liga 1

"O sa fie alta echipa pe teren cu Rapid Viena". Ce l-a multumit pe Dica la meciul cu Viitorul si cum a raspuns cand a fost intrebat de sosirea lui Nistor

Viitorul 1-4 FCSB | Echipa lui Dica a devenit pentru prima data in acest sezon lider al campionatului. Antrenorul FCSB a vorbit la final.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 August 2018, 23:14
Data actualizarii: Duminica 26 August 2018, 23:23

"Meciul ni l-am facut noi usor, ne-am creat doua ocazii mari in primele minute. Baietii merita felicitati pentru atitudinea buna, au fost concentrati.

Lucrul pozitiv este acela ca am schimbat 10 jucatori si baietii au avut o atitudine buna, s-au concentrat doar la acest meci.

Apoi, pe faza ofensiva ne-am creat 8-10 ocazii in afara golurilor marcate. Cred ca ar trebui sa marcam mai mult.

I-am spus lui Coman de la inceput ca ii voi da 45 de minute. La fel si lui Morutan.


Avem solutii pentru centrul defensivei, Nedelcu a jucat bine azi, Filip la fel, chiar daca a fost prima data cand eu l-am folosit acolo. Am vrut sa menajez astazi fundasii centrali titulari.

E important sa avem multi marcatori, toti jucatorii ofensivi sa marcheze. Nu ma multumeste ca un jucator de banda sa dea doar 2-3 goluri pe sezon, trebuie sa dea 10.

Va fi un meci total diferit cu Rapid Viena, va fi alta echipa pe teren. Cu siguranta vom avea aceeasi atitudine.

Nu ma gandesc la transferul lui Nistor, ma gandesc doar la meciul cu Rapid Viena in acest moment", a spus Nicolae Dica dupa Viitorul 1-4 FCSB.

Modifică setările cookies