"Nu vrem tratament discriminatoriu!" Reactie FURIOASA din partea LPF la propunerea Ministerului! Revolta IN MASA in randul jucatorilor

Ministerul Sanatatii impune cluburilor ca jucatorii si staff-ul sa ramana in cantonament pana pe 13 iunie, cand reincepe competitia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 11:23
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 11:37

Propunerea Ministerului Sanatatii a starnit o adevarata revolta atat in randul cluburilor, cat si in randul oficialilor LPF. 

Justin Stefan a vorbit despre decizia ca jucatorii sa ramana in cantonament pana pe 13 iunie, reactionand furios. 

"De la 1 iunie am aflat ca se deschid terasele, plajele, lumea merge cu metroul, dar jucatorii si antrenorii dupa parerea unora ar trebui sa ramana prizonieri in cantonamente. 

Care sunt argumentele acestora? Pana acum m-am intalnit cu lucruri impuse, au venit oameni si mi-au spus sa intru in conflict cu autoritatile si politicienii. Vorbesc de pozitia cluburilor, jucatorilor. Nu vrem tratament discriminatoriu in raport cu ceilalti. 

Nu cred ca cei care au participat la intalnirea de ieri din partea autoritatilor au stat inchisi. 

Care e diferenta intre jucatorii testati astazi si joaca azi un amical si care e diferenta intre cei testati tot azi, care joaca pe 7 iunie amical. 

In nicio tara jucatorii nu au fost obligati sa stea in izolare, nu vorbim de cantonamente. Toti au stat acasa, au primit indicatii si recomandari si la revedere", a declarat Justin Stefan la PRO X.  

 

"Vanzatorii si curierii nu au fost testati, nu au stat in cantonament!" 

 

Secretarul LPF a vorbit si despre propunerea ca in cazul in care un jucator este depistat pozitiv de Covid-19, echipa sa fie exclusa din campionat. 

"Vanzatorii de magazine, soferii de taxiuri, curierii, nu au fost testati, nu au stat in cantonament. Ce se intampla si in alte tari, se testeaza cineva pozitiv, e izolat, dus la spital, sunt testati si ceilalti si reluam activitatea. 

Regulile trebuie facute la realitatea Romaniei. Ce se intampla in alte tari? Se continua activitatea, da, daca sunt mai multi infectati, adaptam masurile in functie de aceasta situatie. 

S-a pus problema sa se incheie meciul cu 3-0 in situatia asta, de ce sa nu amanam disputarea meciului, sa schimbam data de incheiere a campionatului?", a adaugat Justin Stefan. 

Modifică setările cookies