"Nu știu pe cine am omorât, parcă e un blestem". Arbitrul delegat la Rapid - FCU Craiova, contestat dur de olteni

Marcel Puscas Catalin Popa rapid - fcu craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 19:07
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 19:19

Rapid - FCU Craiova se joacă vineri, 10 februarie, de la ora 20:00. Partida este LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Confruntarea din Giulești se anunță a fi una incendiară, duelurile dintre cele două formații fiind întotdeauna tensionate.

După incidentele de la Sepsi OSK - FCU Craiova, Adrian Mititelu a decis ca suporterii să nu mai aibă acces la meciurile de acasă. În ce privește deplasarea de la meciul cu Rapid, gruparea din Bănie va beneficia, totuși, de prezența fanilor în Giulești.

Arbitru delegat pentru confruntarea Rapid - FCU Craiova, contestat de olteni

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa la partida Rapid - FCU Craiova, arbitru acuzat că ar fi favorizat-o pe Rapid în meciul cu CFR Cluj.

”Din nou Popa. Cătălin Popa Nu știu pe cine-am omorât sau cui am făcut atât de mult rău de-l primim ca delegare la meciurile importante pe acest Popa Cătălin. Întreaga presă îl acuză de incompatibilitate. Parcă e un blestem.

Este șef de asociație sportivă, face afaceri cu un club advers- FC Argeș, duce prăjituri la protocoalele FRF si este și șef al AJF Argeș. Toate reliefate de presa sportivă.

Păi, fraților, unde sunt meritocrația, lipsa conflictului de interese și fair- playul mult clamat? Refuz să mă gândesc la ce vorbește lumea cum c-ar fi avut cele mai multe delegări pt că cineva ar fi interesat de voturile pe care domnul arbitru le poate aduce din județul său.

Refuz să cred din nou că nedelegându-l, FRF îsi poate face un dușman in teritoriu, așa cum refuz să mă gândesc că delegându- l va avea un votant prieten și loial. De ce oare CCA lasă să planeze asupra-i și cea mai vagă idee c-ar putea să-l folosească în alte scopuri decât cele strict legate de joc.

Cum de exemplu poate fi un arbitru divizionar și șef AJF? Și județul său are echipe participante în competiții, la L3, fotbal feminin, futsal și două chiar în L1. Că se lasă el bănuit de interese puțin îmi pasă dar poate că FRF n-ar fi rău să alunge orice urmă de suspiciune în relația ei cu Popa Cătălin și cu oricare alt arbitru.

Ori arbitru, ori AJF-ist, ori cofetar, ori șef de club, ori partener de afaceri cu FC Argeș. Ori, ori și nu și, și. Așa ar fi corect pentru o mai bună imagine atât a unui arbitru cât și a FRF. De ce să suspectăm când putem să n-o facem?

Deocamdată pe cât de delegat este pe atât de contestat. Patronii, președintii, antrenorii țipă și se plâng de el mai la fieșce meci și el continuă să fluiere foarte des in Liga1. Ce să înțeleagă lumea?

'Nea Kyros a mai dres puțin busuiocul în ultimă perioadă punându-l la slăbit câteva etape iar la revenirea la greutatea optimă este delegat direct la un meci cu o asemenea incărcătură.

Mâine de la ora 20, în Giulești, pesemne că ne va uimi cu forma in care se află. Doamne ajută!”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!