Liga 1

"Nu mai vine, nu mai pleaca nimeni!" Becali, luat prin surprindere de un jucator de la FCSB: "E cel mai BUN in acest moment!"

FCSB a incheiat seria amicalelor din Spania cu trei egaluri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 20:20
Data actualizarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 20:23

Dupa ultimul meci disputat cu Dinamo Kiev, Gigi Becali a vorbit despre lotul FCSB. Patronul a dezvaluit ca acesta este complet si ca nu vor mai exista transferuri la echipa. 

Mai mult, in urma informatiilor primite de la Marbella, Becali a afirmat ca Rusescu este, la ora actuala, cel mai bun jucator de la FCSB. 

"Matei are o intindere mica, nu e o problema. Stoian o sa fie jucator de baza pentru noi. Pe Hora sa-l vedem, din ce am vorbit este exact ce voiam. E foarte activ si tine fundasii centrali, alearga foarte mult, face pressing, asta vrem de la un atacant. Din ce stiu, Rusescu, la ora asta, e unul dintre cei mai buni jucatori, daca nu chiar cel mai bun. Astazi mi s-a confirmat, asa mi-au spus (cei de la echipa).

Nu mai vine, nu mai pleaca nimeni. Pe mine ma intereseaza banii in fotbal, la orice ora poate pleca orice jucator daca vine o oferta mare" a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Modifică setările cookies