Gigi Becali FCSB FCSB - Dinamo Kiev Nicolae Dica Raul Rusescu Superliga

Becali ii da dreptate lui Rusescu! "Cu multa dragoste, Dica nu are dreptate" Patronul FCSB a comentat meciul cu Dinamo Kiev

FCSB a facut egal, 1-1, in ultimul amical din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 20:07
Data actualizarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 20:17

Dupa al treilea egal din trei amicale jucate in Spania, Raul Rusescu a fost intrebat despre lipsa de motivatie de care au fost acuzati jucatorii stelisti. Intre cei care au vorbit despre acest lucru se numara si Nicolae Dica. Rusescu a fost categoric si a spus ca ceea ce a sustinut fostul antrenor stelist este "o prostie". 

Gigi Becali a vorbit si el despre presupusele probleme de motivatie existente la FCSB si a comentat afirmatia lui Rusescu.  

"Motivatia si-o pierd jucatorii cand joaca de 7-8 ani si castiga mereu, dar cand ai 20 de ani si ai jucat 6 luni la Steaua, esti motivat. Motivatia e mare dupa 3 ani fara titlu.  

Dica, cu multa dragoste, dar nu are dreptate. Asta vorbeam si cu Meme si cu Teja, ei erau speriati ca jucatorii sunt obositi si ca Dinamo Kiev e echipa mare. Am combinat foarte bine. Eu nu am vazut meciul. Eu am incredere in ceea ce spun oamenii mei. Ei mi-au spus ca Dinamo Kiev nu a avut nicio ocazie. 

Echipa noastra a fost foarte obosita si chiar se mirau ca am avut aceasta atitudine. Golul pe care l-am luat e gol de portar", a spus Gigi Becali la Digisport. 

Modifică setările cookies