Becali ii da dreptate lui Rusescu! "Cu multa dragoste, Dica nu are dreptate" Patronul FCSB a comentat meciul cu Dinamo Kiev

Becali ii da dreptate lui Rusescu! "Cu multa dragoste, Dica nu are dreptate" Patronul FCSB a comentat meciul cu Dinamo Kiev

Miercuri 23 Ianuarie 2019, 20:07

FCSB a facut egal, 1-1, in ultimul amical din Spania.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Dupa al treilea egal din trei amicale jucate in Spania, Raul Rusescu a fost intrebat despre lipsa de motivatie de care au fost acuzati jucatorii stelisti. Intre cei care au vorbit despre acest lucru se numara si Nicolae Dica. Rusescu a fost categoric si a spus ca ceea ce a sustinut fostul antrenor stelist este "o prostie". 

Gigi Becali a vorbit si el despre presupusele probleme de motivatie existente la FCSB si a comentat afirmatia lui Rusescu.  

"Motivatia si-o pierd jucatorii cand joaca de 7-8 ani si castiga mereu, dar cand ai 20 de ani si ai jucat 6 luni la Steaua, esti motivat. Motivatia e mare dupa 3 ani fara titlu.  

Dica, cu multa dragoste, dar nu are dreptate. Asta vorbeam si cu Meme si cu Teja, ei erau speriati ca jucatorii sunt obositi si ca Dinamo Kiev e echipa mare. Am combinat foarte bine. Eu nu am vazut meciul. Eu am incredere in ceea ce spun oamenii mei. Ei mi-au spus ca Dinamo Kiev nu a avut nicio ocazie. 

Echipa noastra a fost foarte obosita si chiar se mirau ca am avut aceasta atitudine. Golul pe care l-am luat e gol de portar", a spus Gigi Becali la Digisport. VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Codruţa Kovesi, acuzată că a luat mită 268.689 lei. Anunțul PÎCCJ
BRAT