EXCLUSIV | "Nu exista asa ceva!" Gigi Becali, sanse minime sa mai bata palma cu Talpan! Razboiul dintre cele doua parti departe de a se incheia! Anuntul momentului

Un vechi sustinator al clubului patronat de FCSB a vorbit despre razboiul cu Armata.

Impacarea dintre clubul patronat de FCSB si Clubul Sportiv al Armatei, este tot mai departe de a se realiza. Scandalul a inceput de aproape 4 ani si e departe de a se termina. Ilie Nastase a vorbit in direct la PRO X despre impacarea dintre cele doua parti si este de parere ca nu se va cadea la vreun consens intre cele doua parti vreodata.

"Nu cred ca mai exisita o impacare intre Gigi Becali si echipa Armatei. Nu poate nimeni sa modereze niste discutii, nici eu, nici altcineva. Eu stiam pe cineva, care imi era prieten, doar el putea sa mai modereze niste discutii", a spus Ilie Nastase in direct la PRO X 

Ieri a fost numit in functia de comandant al CSA Steaua, Cristian Cirlan, care are o relatie foarte buna cu Talpan si il va sustine pe acesta la concursul care se va organiza in primavara pentru postul de comandant la care va participa si Talpan. Cirlan este numit comandant interimar la CSA Steaua, astfel ca la concursul din primavara, Talpan are sanse foarte mari de prelua functia, ceea ce reprezinta inca un impediment in calea impacarii dintre cele doua parti.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT