Mutarea care i-ar fi fatala lui Becali: "Daca il da afara, e bomboana de pe coliva!" FCSB n-are voie sa faca asta

Narcis Raducan a plecat de la FCSB, iar plecarea sa a stranit multe controverse. 

Plecarea lui Raducan se datoreaza, potrivit explicatiilor fostului director sportiv, faptului ca Gigi Becali a fost nemultumit de declaratiile date de fostul oficial dupa meciurile FCSB-ului. 

Valeriu Rachita a comentat la Ora Exacta in Sport, la PRO X, plecarile tot mai dese din staff-ul FCSB. Intrebat daca urmatorul pe lista lui Becali este Helmuth Duckadam, directorul de imagine al echipei, care a fost si el criticat de patron in ultima perioada, Rachita a spus ca indepartarea marelui portar ar fi o mare greseala. 

"Eu cred ca asta ar fi bomboana de pe coliva daca l-ar indeparta si pe Helmuth! El e singurul om de legatura cu Steaua veche. Bine, mai e si Mache, care stie primul schimbarile. Dar, referitor la ceea ce vrea patronul sa creada oamenii, ca FCSB e Steaua, Helmuth este legenda vie care inca mai tine flacara aprinsa", a spus Valeriu Rachita la PRO X. 

Reamintim ca FCSB s-a despartit de Narcis Raducan, in urma unei discutii pe care acesta a avut-o cu Gigi Becali, Bogdan Vintila si Alexandru Tudor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis anunță noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT