Liga 1

GALERIE FOTO Nu doar la FCSB se dau telefoane în timpul meciului! Managerul sportiv al CFR, surprins discutând la telefon

O fază controversată pentrecută pe banca lui CFR Cluj aduce aminte de perioada în care Mihai Stoichiță o antrena pe FCSB (pe atunci Steaua).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 20:49
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 21:25

Managerul sportiv al lui CFR Cluj, Cristian Panin, a fost surprins de camerele de filmat vorbind la telefon în timpul meciului cu FCSB, scor 0-1.

În 2012 Stoichiță era surprins vorbind la telefon în timpul meciului

Nu este clar cine l-a sunat pe oficialul ardelenilor, însă momentul a amintit de o fază petrecută în 2012, când Gigi Becali l-a sunat în timpul meciului pe Mihai Stoichiţă pentru a-i da câteva dirctive.

Au existat suspiciuni atunci că Becali sunase pentru a-i cere să-l scoată pe Mihai Costea de pe teren. Ulterior, fostul antrenor al „roș-albaștrilor” a negat că l-ar fi sunat Gigi Becali.

În altă ordine de idei, oricine l-ar fi sunat pe Panin, discuția nu s-a încheiat cu niciun beneficiu pentru ardeleni, deoarece au capitulat cu 0-1.

În urma rezultatului înregistrat duminică seară, FCSB s-a apropiat la doar două puncte de liderul CFR, iar lupta la titlu a fost relansată.

Modifică setările cookies