Liga 1

Ardelenii cer sancțiuni după înfrângerea cu FCSB! Cine sunt oamenii care ar trebui să plătească

CFR Cluj a pierdut, pe teren propriu, partida cu FCSB, scor 0-1, și are pentru prima oară în acest sezon emoții în privința titlului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 20:02
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 20:07

În urma rezultatului înregistrat dumică seară, „roș-albaștrii” s-au apropiat la doar două puncte de ardeleni.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, consideră că eliminarea lui Susic în minutul 42 a influențat rezultatul final al meciului și cere sancționarea oficialilor de la FCSB care au pus presiune pe arbitrul Istvan Kovacs, inaintea confruntării, și l-au forțat să greșească în favoarea trupei lui Petrea.

„E fotbal şi aş începe şi aş spune că nu am fi meritat să câştigăm aseară. Dacă ar fi rămas 11 la 11, puteam obţine un rezultat de egalitate, dar conform statisticilor FCSB a fost echipa mai bună, mai ales la ce s-a întâmplat în repriza a doua. Au meritat să dea gol. 

Felicităm adversarul din acest punct de vedere. Nu am avut un joc reuşit, am încercat să fim civilizaţi, ospitalieri, iar când nu-ţi recunoşti minusurile, nu ai cum să progresezi. 

CFR a acumulat un număr mare de puncte, iar un campionat nu se pierde sau câştigă într-un singur joc. Îi felicit pe jucătorii noştri. Vorbim de acelaşi lot care a acumulat multe puncte”, a spus Cristi Balaj, potrivit OrangeSport.

Balaj cere sancțiuni pentru oficialii de la FCSB

Fostul arbitru internațional este de părere că Istvan Kovacs s-a lăsat influențat de ce s-a scris în presă și a favorizat-o pe FCSB, motiv pentru care cere aplicarea regulamentului și sancționarea celor care se fac vinovați pentru presiuni asupra arbitrilor.

„Nu am pierdut din cauza arbitrului. Sunt dezamăgit doar de jocul nostru. Încă o dată fac apel la cei care pot lua măsuri împotriva celor care fac presiuni asupra arbitrilor. Nici măcar Kovacs, aseară, n-a făcut faţă.

Nu se iau măsuri, chiar dacă există prevederi regulamentare împotriva celor care fac presiuni! De aici pleacă supărarea mea şi s-a demonstrat că Istvan Kovacs n-a făcut faţă presiunilor. Nu a avut claritate demnă de un arbitru care arbitrează în Champions League. Încerc să fiu imparţial, corect”, a mai spus fostul arbitru internațional.

Modifică setările cookies