Liga 1

Ultrașii FCSB, răspuns pentru Balaj după victoria din Gruia: „Așa sunt ei obișnuiți, să fure!” 

FCSB s-a impus în duelul cu CFR Cluj din Gruia, 1-0, iar lupta la titlu pare mai încinsă ca niciodată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 17:04
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 17:05

Roș-albaștrii s-au apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj, iar finalul sezonului se anunță a fi unul incendiar în economia luptei la titlu. Oficialii campioanei en-titre au acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs, Dan Petrescu și Cristi Balaj, președintele, fiind printre cei mai vocali. 

Fostul arbitru a declarat la finalul partidei că „centralul” a fost influențat de presiunea pusă de oficialii FCSB-ului în toată săptămâna premergătoare partidei. 

Ultrașii FCSB, replică pentru Cristi Balaj după declarațiile de la finalul meciului

Ultrașii roș-albaștrilor din facțiunea Tornado 47, care și-au făcut prezența simțită la meci pe toată desfășurarea partidei, având o replică dură pentru Cristi Balaj. Fanii din Peluza Nord și-au exprimat și punctul de vedere în legătură cu arbitrajul, punctând că arbitrul Kovacs ar fi ttrebuit să fie mai drastic în decizii. 

„Din 8 au rămas 5. Din 5 au rămas 2 (n.r puncte). Cu un joc dominat cap-coadă de Steaua (n.r FCSB), atât în 11 versus 11, cât și în 11 versus 10, concretizat prin golul marcat de puștiul-minune, Tavi Popescu. Steaua (n.r. FCSB) a arătat că și-a învățat lecția și a venit la Cluj cu un singur gând, victoria. Și a fost obținută, fiind pe deplin meritată. Am jucat un fotbal foarte bun, pe terenul campioanei, nedându-i acesteia decât o singură ocazie de a marca față de cele 8, 9 ocazii de gol ale noastre (am avut 13 șuturi pe poartă).

Apropo de declarațiile lui Cristi Balaj, să se uite încă o dată la meci, dar așa sunt ei obișnuiți, să fure cu arbitrii. Cu un arbitraj slab spre foarte slab al lui Istvan Kovacs, care a permis jocul tare, la intimidare și uneori la rupere al CFR-ului, jucătorii Boateng (merita 2 galbene până în min. 26), Petrila, Bordeianu, Burcă meritau galbene din prima repriză.

Noi, suporterii din Peluza Nord, ne-am vazut de treaba noastră, căutând și reușind să ne susținem echipa spre această superbă victorie meritată. Am făcut legea în Gruia, așa cum suntem obișnuiți. Băieții ne-au simțit în spatele lor, au jucat cu o determinare așa cum vrem să o vedem la fiecare meci. Determinare, ambiție, pasiune pentru culorile roș-albastre”, au scris fanii din Tornado 47 pe contul de Facebook. 

Modifică setările cookies