Steaua FC Botosani valeriu iftime Superliga

"Nu avem prima speciala cu Steaua. Nu cred ca putem s-o batem!" In timp ce ASA se pregateste de razboiul cu Astra, Botosani face un anunt incredibil

Urmatoarea etapa din Liga I este si decisiva in lupta la titlu. Acum se fac toate calculele.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 07:00
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 07:45

Steaua spera la o victorie cu Botosani, in timp ce ASA nu trebuie sa castige cu Astra - asta este calculul facut acum in Ghencea. Inaintea etapei viitoare, Steaua pare sa aiba emotii mai mari pentru meciul lui ASA de la Giurgiu.

Si asta mai ales dupa anuntul facut de Iftime de la Botosani, care spune ca nu crede ca echipa sa poate sa o bata pe Steaua.

"Din pacate pentru Botosani, meciurile mari le-am jucat prost. Steaua m-a batut de fiecare data, Petrolul a facut egal, Targu-Mures m-a batut. Nu prea am emis pretentii. Asta inseamna starea de echipa mica, provinciala, care nu se poate ridica la nivelul de competitie stransa."

"De asta cred ca va fi greu pentru noi, Steaua are nevoie de victorie. Anul trecut, am fost speriati, pur si simplu. Nu avem o prima speciala la meciul cu Steaua. De orice pot sa fiu banuit, dar nu ca m-as duce batut la o lupta. Interesul meu e sa joc foarte bine si sa iau puncte. Dar ma indoiesc ca va fi asa usor. Dar eu personal nu cred ca pot sa bat Steaua", a declarat Valeriu Iftime pentru DigiSport.

Modifică setările cookies