Liga 1

CULISELE scandalului total de la Dinamo cu Barboianu! Ce s-a intamplat in noaptea derbyului cu Steaua

Dinu Gheorghe a explicat cum s-a luat decizia rezilierii contractului lui Barboianu, jucator acuzat ca a jucat pentru Steaua in derby.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 18:40
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 18:40

Dupa meciul cu Steaua, Dinu Gheorghe si Negoita au stat de vorba si au decis de comun acord ca este cazul ca Barboianu sa paraseasca clubul.

"Domnul Negoita e patron la Dinamo de ceva timp. in perioada asta a fost si Barboianu la echipa. Nu stiu ce s-a intamplat in perioada asta cu Barboianu. Oricum, a fost o decizie comuna rezilierea contractului. Sunt doua faulturi consecutive, in aceeasi faza. E de neinteles pentru mine. Acum nu mai conteaza. Era bine daca gasea alta solutie atunci."

"Am discutat pe acest subiect in noaptea de dupa joc, cinci minute. Cand am luat decizia sa ne despartim de Barboianu. Iar despartirea de Barboianu a durat tot cinci minute. Daca Barboianu nu voia, oricum ne desparteam, gaseam o solutie", a spus Dinu Gheorghe la Dolce Sport.

Din vara vor fi schimbari majore la Dinamo. Dinu Gheorghe vrea ca 60% dintre jucatori sa fie romani.

"Dupa ultima etapa, a doua zi, eu, domnul Negoita si Mircea Rednic facem o analiza a lotului si stabilim cati raman, de cati ne despartim. Stabilim si in functie de ce buget avem, pentru ca trebuie sa vedem pe ce loc terminam."

"Sper ca Rotariu sa fie anul asta un titular incontestabil. A venit timpul. Au trecut deja trei ani. Am vorbit cu el. El singur trebuie sa se motiveze. La fel si cu Alexe, care sper sa incheie perioada de convalescenta si sa uite de Sassuolo si sa redevina Alexe cel convocat la nationala. Azi am inaintat o adresa pentru Elhamed ca el sa continue. Sa speram ca va continua la noi. Sa-l cumparam nu se poate. si Grozav a vrut sa continue cu noi, isi doreste sa ramana. I-am zis ca vom vorbi cu cei de la Terek sa il lase inca un an"

CITESTE SI

Modifică setările cookies