Mirel Radoi Costel Galca Steaua Liga 1

Visul unei nopti de vara la Steaua: "RADOI ANTRENOR". Argaseala ii face invitatia, Galca il anunta ca i-ar lasa locul

In cautarea unei noi identitati care sa ii faca pe fani sa revina pe stadion, Becali ar putea apela la ultimul capitan pentru care toata Ghencea a cantat din primul pana in ultimul minut.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 19:15
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 20:31

Mirel Radoi este liber din vara, iar soarta lui Galca e neclara. Totul depinde de finalele din aceasta primavara: cu Pandurii, U. Cluj, Botosani si Iasi, care ar putea asigura cele trei trofee.

Mirel Radoi nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca despre o revenire la Steaua, iar Becali stie ca o astfel de mutare ar putea insemna si revenirea suporterilor in tribune, factor care i-a lipsit enorm in 2015.

"Mirel Radoi este legenda in Ghencea. El are statut de jucator care a ramas in memoria suporterilor, jucatorilor, conducatorii ca unul dintre jucatorii model. Daca se va decide vreodata sa faca scoala de antrenori si sa devina antrenor este binevenit.", spune Valeriu Argaseala.

Chiar si Costel Galca zambeste cand aude de un scenariu atat de surprinzator si spune ca i-ar lasa locul sau lui Radoi: "Este binevenit. Are experienta, este un stelist, de ce nu...", a declarat astazi intr-o conferinta de presa Costel Galca.

Modifică setările cookies