"Nu avem ce vorbi dupa acest meci, CFR merita felicitari!" Ce a spus Gica Hagi dupa calificarea Viitorului in cupele europene

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Mai 2018, 23:55

	"Nu avem ce vorbi dupa acest meci, CFR merita felicitari!" Ce a spus Gica Hagi dupa calificarea Viitorului in cupele europene

CFR Cluj a castigat al 4-lea titlu consecutiv dupa 1-0 cu Viitorul.

Viitorul nu a reusit niciun sut pe poarta in partida de la Cluj contra CFR-ului, insa Gica Hagi a fost multumit de evolutia echipei in acest sezon. Hagi a laudat noua campioana.

"Stiam dinainte de meci, o sa presiune mare. CFR e o echipa puternica, antrenor foarte bun. Noi probabil trebuia sa facem mai mult, mai ales in ultimii 30 de metri. Nu avem foarte multe merite sa vorbim in seara asta, CFR merita felicitari.

CFR sunt foarte puternici la fazele fixe, Dan a facut o echipa buna, bravo lui. Sa ne reprezinte frumos in Europa. Si CFR si Steaua sunt 2 echipe foarte puternice, CFR a stiut sa gestioneze mai bine anumite momente.

Sunt multumit (de Viitorul) am schimbat 15 jucatori fata de anul trecut. O sa ne gandim ce vom face in vara asta, o sa incepem sa ne gandim ce vom face. Noi formam jucatori, asta e obiectivul nostru. Nu suntem cei mai mari, cei mai bogati, suntem cei mai tineri cu academie frumoasa. Altii sunt cei care isi propun sa castige campionatul" a spus Gica Hagi la Digi Sport.

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies