Nu a mai jucat din mai 2019, dar Chipciu l-a lasat masca pe Dan Petrescu! Ce a putut sa faca la ultimul antrenament

Nu a mai jucat din mai 2019, dar Chipciu l-a lasat masca pe Dan Petrescu! Ce a putut sa faca la ultimul antrenament

Alexandru Chipciu s-a alaturat CFR-ului in cantonament.

In varsta de 30 de ani, proaspatul jucator transferat de ardeleni de la Anderlecht a impresionat la probele fizice efectuate in Spania.

Desi nu a mai jucat un meci de campionat din mai 2019, Chipciu s-a descurcat excelent la testul Gacon, unde a obtinut 23 de puncte, doar cu unul mai putin decat Andrei Burca, Ciprian Deac si Denis Ciobotariu, cei care au avut cel mai mare punctaj din echipa - 24.

Testul Gacon este considerat unul extrem de dificil de catre toti fotbalistii si persupune alergarea pe o distanta stabilita timp de 45 de secunde, cu o pauza de 15 secunde. Se efectueaza 25 de ture, timpul ramane acelasi, dar distanta creste de fiecare data cu 6.25 metri: se incepe de la 125 de metri si se ajunge la 275 de metri, distanta totala finala parcursa fiind de 5000 de metri.

In 2018, dupa plecarea lui Dan Petrescu, Michael Essien, fost jucator la Milan, Real Madrid si Chelsea, a fost aproape de o mutare la CFR Cluj. Ghanezul in varsta de 37 de ani a obtinut doar 12 puncte, asa ca totul a picat pentru ca forma fizica nu era una deloc competitiva.

Citeste si:CFR ClujChipciu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Expert meteo: Săptămâna viitoare avem caniculă și furtuni. ”Ar trebui să ne obișnuim că e normal ce se întâmplă”
BRAT
Modifică setările cookies