Gigi Becali poate să-și ia gândul! Universitatea Cluj a anunțat decizia lui Chipciu: "Da!"

Chipciu CFR Cluj FCSB Fotbal intern Alex Chipciu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 21:23
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 21:24

Gigi Becali a anunțat în urmă cu doar câteva zile că și-ar dori să-l transfere pe Alexandru Chipciu de la Universitatea Cluj, însă fără să plătească bani pe ei, forțându-l pe jucător să-și negocieze singur plecarea.

Din articol

Fotbalistul defensiv, care mai are contract cu U Cluj până în vara anului viitor, a decis să nu părăsească clubul din Ardeal.

Radu Constantea, președintele lui U Cluj, conducerea a discutat cu fotbalistul, iar acesta vrea să-și ducă înțelegera la capăt. În plus, oficialul lui 'U' a mai susținut că Chipciu nu și-a exprimat niciodată dorința de a merge la FCSB.

"Da (n.r. - rămâne)! Mai are un an de contract. Este căpitanul nostru şi va rămâne la Universitatea Cluj.

Am văzut că au fost dezbateri despre o posibilă plecare la FCSB. Azi am avut două discuţii cu el şi nu şi-a manifestat intenţia să plece", a spus Radu Constantea, la Primasport.

Despre Alex Chipciu

Alex Chipciu a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Brașov, FOrex Brașov, CF Brăila, FCSB, CFR Cluj și ”U” Cluj.

Cele mai multe apariții le-a bifat la FCSB, 169, unde a reușit să-și treacă în cont 34 de goluri și să paseze decisiv în 38 de situații, în aproape 13.500 de minute petrecute în echipamentul formației din Berceni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!