VIDEO Noul antrenor al Petrolului a fost prezentat: ”Cred că voi reuși să fac un vestiar de temut!”

petrolul florin pirvu Nae Constantin Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 13:18
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 13:18

Petrolul și-a prezentat noul antrenor, după ce Nae Constantin și-a dat demisia din funcția de ”principal”.

Florin Pîrvu (47 de ani) este noul tehnician al grupării din Ploiești. Pîrvu, care este chiar nașul lui Nae Constantin, a activat ultima oară la o echipă de juniori din China

Antrenorul a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor al Petrolului și va debuta luni, 13 februarie, contra celor de la Hermannstadt, într-o partidă care se va disputa la Ploiești.

Florin Pîrvu, noul antrenor al Petrolului

„Am avut o discuție cu băieții, i-am simțit puțin căzuți în vestiar, dar am ținut să îi încurajez. Cred foarte mult în ei. Așa cum au reușit până acum să adune puncte, o vor face în continuare. Tot ce s-a întâmplat recent a fost un duș rece, cu gheață.

Sunt bucuros să fiu aici, mă consider acasă. Mi-am dorit foarte mult să revin, ultima mea experiență ca antrenor aici a fost în 2014, împreună cu Răzvan Lucescu, când Petrolul a avut o echipă mai mult decât bună.

Urmează o serie de meciuri grele, dar nu este imposibil să adunăm puncte. Trebuie să facem un grup unit. Cunosc foarte bine ce înseamnă mentalitatea suporterului petrolist, care apreciază motivația, ambiția arătate pe teren, dublate de succes.

În discuțiile cu băieții, le-am transmis ce doresc de la ei. Unul dintre puncte a fost acesta: vreau să redevenim un grup unit. Cred că voi reuși să fac din acest vestiar unul de temut”, a spus Florin Pîrvu, la conferința de presă.

Pîrvu a jucat la naționala României două meciuri la începutul anilor 2000.

Florin Pîrvu a marcat 16 goluri în 180 de partide jucate în Liga 1. Antrenorul în vârstă de 48 de ani a fost ultima dată pe banca grupării U 19 a celor de la Henan Songshan Longmen.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!