Nicolo Napoli FC U Craiova sepsi Superliga

Nicolo Napoli, mesaj categoric înainte de finala Sepsi - FC U Craiova

Antrenorul formaţiei FC U Craiova, Nicolo Napoli, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu se aşteaptă la ostilitate la Sfântu Gheorghe, în partida cu Sepsi OSK, decisivă pentru calificarea în play-off-ul Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 15:10
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 15:08

Nicolo Napoli, mesaj categoric înainte de finala Sepsi - FC U Craiova

"Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Este ultimul meci, băieţii sunt pregătiţi şi vreau să avem un joc foarte bun, mergem acolo să câştigăm. Este o finală, trebuie să ne întoarcem cu trei puncte de la Sepsi.

Normal că mergem la victorie, noi mereu mergem să câştigăm meciul. Acum e unul special şi avem nevoie să câştigăm, fără egal. Nu cred că vom fi întâmpinaţi cu ostilitate. Avem nevoie să facem un meci bun pentru a ne califica în play-off", a spus Nicolo Napoli, potrivit Agerpres.

Jucătorul Aurelian Chiţu a afirmat că ambele formaţii vor evolua cu ambiţie având în vedere că rezultatul este decisiv pentru calificarea în play-off-ul Superligii.

"Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Noi am făcut ca echipa să ajungă în această poziţie şi sper să reuşim calificarea. Nu ai cum să te gândeşti la meci egal. Eu cred că avem o şansă mare. Nu ştiu câtă lume credea că ne putem califica în play-off, acum avem o şansă unică. Trebuie să mergem cu încredere şi să câştigăm. Mă aştept ca Sepsi să joace cu foarte mare ambiţie, aşa cum vom juca şi noi, va fi un meci foarte frumos cred eu", a declarat Chiţu.

Meciul Sepsi - FC U Craiova, decisiv pentru play-off

Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a decis la 9 martie că partida Sepsi OSK - FCU Craiova 1948 din etapa a 23-a a Superligii, suspendată definitiv de arbitrul Andrei Chivulete la data de 29 ianuarie pentru scandările xenofobe ale suporterilor, se va rejuca.

Verdictul în acest caz este unul important în ceea ce priveşte calificarea în play-off-ul Superligii. Sepsi OSK avea după victoria la ''masa verde'' decisă de Comisia de Disciplină două puncte în plus faţă de FC U Craiova 1948. După decizia Comisiei de Recurs, cele două echipe au făcut schimb de locuri în clasament, FC U Craiova este pe locul 6, cu 40 de puncte, iar Sepsi OSK pe locul 7, cu 39 de puncte.

La 15 februarie, în prima instanţă, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat gruparea FC U Craiova 1948 cu pierderea la ''masa verde'', cu scorul de 0-3, a partidei cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a a Superligii, suspendată definitiv de arbitrul Andrei Chivulete pentru scandările xenofobe ale spectatorilor.

La 29 ianuarie, meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

Partida dintre Sepsi OSK şi FC U Craiova se va disputa joi, de la ora 21:00 pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe. FC U Craiova are un punct în plus faţă de Sepsi OSK în clasament, astfel că-i este suficient şi un egal, în timp ce covăsnenii au nevoie de victorie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!