VIDEO Nicolae Dică, disperat de accidentările de la FCSB: „Avem această problemă!” Ce spune despre starea accidentaților

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, exasperat de accidentările de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 15:22
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 15:30

Tehnicianul vicecampioanei anunță că vor exista modificări în primul „11” la FCSB-ului la meciul cu Chindia Târgoviște, deoarece se tema să nu apară noi accidentări.

În debutul acestui sezon, Dică a pierdut doi jucători importanți: Adrian Șut și Ovidiu Popescu.

Ionuț Panțîru și Iulian Cristea, alți doi jucători cheie de la FCSB, sunt și ei accidentați. Primul s-a accidentat în luna aprilie a anului trecut, în meciul cu Sepsi OSK, scor 1-2, în timp ce al doilea s-a accidentat la un meci al naționalei, cu Muntenegru, scor 0-2.

„Din păcate, chiar asta vorbeam și după meciul din Europa cu staff-ul și spuneam că avem acest ghinion, la fiecare meci se accidentează câte un jucător și o face pe o perioadă mai lungă. Dacă fac modificări în echipă de la Europa la campionat ăsta este motivul, pentru că îmi e teamă de accidentări. Altfel, jucătorii fizic au arătat că stau bine. 

Chiar acum eram în sală cu Panțîru, Cristea, avem Șut acum, Ovidiu Popescu, sunt mai mulți accidentați”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă dinaintea meciului cu Chindia.

Pentru FCSB urmează duelul de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, programat duminică, de la ora 21:30. Cele mai tari faze vor fi LIVE TEXT pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies