VIDEO O nouă veste proastă pentru FCSB! Nicolae Dică: „L-am pierdut pentru o perioadă foarte lungă!”

FCSB a mai pierdut un jucător important pentru o perioadă lungă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 14:05
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 14:50

Pe FCSB o așteaptă un meci crucial. Elevii lui Nicolae Dică (42 ani) vor primi vizita lui Dunajska Streda, joi, de la 20:30, în direct pe PRO TV, VOYO și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, în turul 3 preliminar Conference League. În partida cu slovanii, antrenorul roș-albaștrilor nu se va putea baza pe Ovidiu Popescu (28 ani). Închizătorul FCSB-ului s-a accidentat la jocul cu CS Mioveni din campionat, 1-1, și a suferit o ruptură de ligamente. 

Nicolae Dică: „Ovidiu Popescu este pregătit pentru ce va urma!” 

„Din păcate, l-am pierdut pe Ovidiu Popescu pentru o perioadă foarte lungă. S-a acidentat la meciul cu Mioveni. A trecut printr-o accidentare asemănătoare, am vorbit ieri cu el, este pregătit pentru ce va urma pentru că este un profesionist. Eu, atât în primul mandat, cât și acum am fost foarte mulțumit de el, de asta l-am și folosit. Din păcate a venit acel ghinion de la meciul cu Mioveni. Și mie mi s-a întâmplat să nu mă lovească nimeni și să îmi rup genunchiul”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare meciului cu Dunajska Streda, de joi, de la 20:30, în direct pe PRO TV și VOYO.

FCSB va trebui să folosească un alt jucător în flancul drept al apărarii. Dar, spre norocul lui Dică, vicecampioana României dispune de 5 jucători care pot evolua pe acea poziție: Valentin Crețu (33 ani), Denis Haruț (23 ani), Radu Boboc (23 ani), Florin Achim (31 ani) și Alexandru Pantea (18 ani).  

Modifică setările cookies