Andrei Dumitras bucovina radauti FCSB Gigi Becali Liga 3 Fotbal intern

GALERIE FOTO Dumitraș, cel mai tare din oraș! Fostul fundaș de la FCSB e golgheter la noua echipă, pentru care a înscris și de la 65 de metri

Andrei Dumitraș, fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Dan Petrescu, evoluează acum la Bucovina Rădăuți, formație din Liga 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 14:55
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 14:57

UPDATE SÂMBĂTĂ 13 AUGUST Andrei Dumitraș este de neoprit la Bucovina Rădăuți! După ”dubla” din 2-1 cu Dante Botoșani și reușita de la 65 de metri, fundașul a marcat și golul victoriei din amicalul 1-0 cu Foresta Suceava.

Știrea inițială

Andrei Dumitraș (34 de ani), fostul fundaș de la FCSB/Steaua, Universitatea Craiova sau FC Botoșani, a semnat în această vară cu Bucovina Rădăuți, echipă din Liga 3, unde este nu doar jucătorul echipei, ci și preparatorul fizic al acesteia, și unde a făcut spectacol în amicalul recent cu Dante Botoșani, câștigat cu 2-1.

Dublă pentru Andrei Dumitraș în meciul amical cu Dante

Fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Dan Petrescu a înscris ambele goluri ale echipei sale, iar a doua reușită a fost una fabuloasă, venită după un șut trimis de la aproximativ 65 de metri!

Andrei Dumitraș s-a remarcat în Liga 1 la Ceahlăul Piatra Neamț, de unde s-a transferat în 2012 la actuala FCSB (pe atunci, Steaua). 

”Va fi la fel de bun ca Dan Petrescu”, afirma patronul Gigi Becali despre Dumitraș la momentul transferului fundașului dreapta la Steaua/FCSB.

A fost convocat la națională, dar nu a apucat să debuteze

Dumitraș nu s-a impus însă la echipa lui Gigi Becali, a revenit la Ceahlăul, apoi a jucat mai multe sezoane în prima divizie pentru Universitatea Craiova, Viitorul Constanța și FC Botoșani.

A și fost convocat la naționala României în 2015, fără să debuteze însă, iar ultima dată a jucat la Dante Botoșani, în Liga 3. 

În amicalul cu fosta sa echipă, cel în care a înscris de la 65 de metri, Dumitraș și actualii săi colegi au evoluat îmbrăcați în niște tricouri vechi ale naționalei României.

Foto: Bucovina Rădăuți

Modifică setările cookies