Nici n-a debutat la FCSB si poate fi deja inlocuit! Anuntul facut de Becali: "Asta vreau! Daca nu e el, transfer pe altcineva!"

Nici n-a debutat la FCSB si poate fi deja inlocuit! Anuntul facut de Becali: "Asta vreau! Daca nu e el, transfer pe altcineva!"

Duminica 02 Septembrie 2018, 09:41

Gigi Becali a dezvaluit care este pozitia cu probleme de la FCSB.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

FCSB a fost eliminata de Rapid Viena din Europa League dupa 3-4 la general. Gigi Becali este sigur ca daca reusea sa-l transfere pe Dan Nistor de la Dinamo, liderul din Liga 1 se califica in grupele Europa League!

Surprinzator, Becali i-a dat si un mic avertisment lui Hristo Zlatinski, cel abia venit la echipa. La fel cum a fost cu Qaka, Zlatinski nu are mult timp la dispozitie pentru a se impune in echipa de start a FCSB-ului.

"Caut mijocasul de langa Pintilii. Daca nu e Zlatinski, luam altul. Daca nici el nu va fi acolo, atunci in iarna luam altul mijlocas. Qaka e foarte bun, dar vreau mijlocas, 8-10 care marcheaza des.

Ca Nistor, eu vreau mijlocas langa Pintilii ca Nistor. S-a incheiat, ce sa mai vorbesc daca voiam sa-l iau sa-l pun pe lista (UEFA). Daca il puneam pe lista, eram calificati acum, ca Nistor juca acolo si nu mai juca Morutan, greseala e ca l-am bagat Morutan acolo" a spus Gigi Becali.VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacţia Parchetului la acuzaţiile că a ”cenzurat” comunicate ale Secţiei de investigare a magistraţilor în cazul Kovesi
BRAT