Negocierile momentului in Liga 1! Transferul lui Chindris la FCSB ar putea pica dintr-un motiv INEXPLICABIL: "Va dau cuvantul meu"

Negocierile momentului in Liga 1! Transferul lui Chindris la FCSB ar putea pica dintr-un motiv INEXPLICABIL: "Va dau cuvantul meu"

Gigi Becali a facut astazi o noua oferta pentru Chindris, fotbalistul lui Botosani.

Valeriu Iftime, patronul de la Botosani, sustine ca Andrei Chindris nu este convins ca vrea sa mearga la FCSB. 

Gigi Becali a facut astazi o noua oferta de 550.000 de euro pentru fundasul moldovenilor, insa aceasta a fost refuzata. Valeriu Iftime a dat de inteles ca nu banii ar fi principala problema, ci faptul ca jucatorul nu vrea sa mearga la echipa ros-albastra:

"Chiar daca lumea poate spune ca oferta este una foarte buna pentru club eu nu sunt convins! Nu am fost de acord cu aceasta suma si am trimis pretentiile noastre la Bucuresti.

Va dau cuvantul meu ca Andrei nu e foarte convins sa semneze cu FCSB. Eu nu pot sa oblig un jucator sa plece de la echipa daca nu vrea, chiar daca eu as castiga bani buni. Nu o sa-l oblig nici acum pe Andrei, asa cum n-am facut nici pana acum cu cineva de la echipa mea. Eu nu pot sa fortez oamenii sa ia decizii in viata", a spus Valeriu Iftime pentru Gazeta.

550.000 de euro + 20% din drepturile jucatorului

 

Potrivit aceleiasi surse, Valeriu Iftima i-a solicitat lui Gigi Becali pe langa suma de 550.000 de euro si un procent de 20% dintr-un viitor transfer sau 800.000 de euro fara niciun procent.

"Economia romaneasca se duce in cap si astia nu fac nimic sa o ajute. Chiar daca suntem intr-un moment greu, o perioada tulbure, trebuie sa gestionam rational fiecare miscare pe care o facem in acest moment", a mai spus patronul Botosaniului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies