Nedelcu a dat cartile pe fata: Adevarul despre relatia lui Becali cu jucatorii de la FCSB! "Nu conteaza ce credem noi"

Gigi Becali isi critica echipa de cate ori are ocazia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Decembrie 2018, 13:06
Data actualizarii: Sambata 08 Decembrie 2018, 13:43

Dagos Nedelcu, jucatorul de 21 de ani al FCSB, a vorbit la conferinta de presa dinaintea duelului cu Viitorul de la Pitesti despre relatia pe care vestiarul o are cu Gigi Becali. 

Mijlocasul stelist a spus ca patronul e indreptatit sa faca acest lucru din moment ce jucatorii isi primesc salariile la timp, iar rezultatele nu sunt cele dorite. 

"Este normal ca domnul Becali sa puna presiune pe noi, pentru ca CFR Cluj este deja la 5 puncte de noi si orice pas gresit al nostru, alaturat unei victorii a lor, ar mari diferenta si nu e bine. Noi ne dorim foarte mult titlul,, stim unde am gresit in ultima vreme si vrem sa demonstram pe teren ca avem valoare. Nu numai ca suntem optimisti, dar vrem ca pana la play-off noi sa fim pe primul loc. 

Legat de domnul Becali, dansul critica jucatorii si antrenorul dupa fiecare pas gresit, dar poate sa faca ce doreste atata vreme cat plateste salariile la zi. Nu este important pentru noi daca are sau nu dreptate, noi nu avem nicio scuza, nu conteaza ce credem noi!", a spus Dragos Nedelcu. 

Modifică setările cookies