Unda verde pentru transferurile iernii: "Au mai plecat si altii si echipa a mers mai departe!" Becali cere 10 milioane pe doua dintre "perlele" FCSB

Dica nu se opune plecarii jucatorilor atunci cand acestia au oferte clare.

Antrenorul FCSB a declarat ca ar fi indicat ca Florinel Coman si Florin Tanase sa fie lasati sa plece daca au oferta clara, iar aceasta corespunde cerintelor clubului.

"Nu m-am impus niciodata cand a fost vorba de vinderea unui jucator, din punctul meu de vedere, atunci cand are o oferta buna, jucatorul trebuie sa fie lasat sa plece. Au fost jucatori care au plecat de la Steaua, au fost inlocuiti si echipa a mers mai departe", a declarat Dica la conferinta de presa.

Presa bulgara a scris ca Ludogoret ofera 7 milioane de euro pentru transferul celor doi. Chiar daca in urma cu doar cateva luni declara ca spera sa obtina zeci de milioane din plecarile celor doi, Gigi Becali s-ar multumi acum si cu 10 milioane de euro din partea bulgarilor.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vrea Radu Mazăre să scape de condamnarea definitivă de 9 ani de închisoare
BRAT