Motivul real pentru care fug investitorii de Dinamo! Dezvaluirea facuta de un apropiat al lui Negoita: "Mircea Lucescu? Niciodata!"

Ionut Negoita vrea sa vanda Dinamo, dar nu are cui.

Constantin Anghelache, fost presedinte la Dinamo si apropiat al lui Ionut Negoita, spune ca a purtat discutii anul trecut cu un potential investitor din Golf, iar afacerea a picat dupa ce acesta din urma si-a dat seama ca nu prea are ce sa cumpere de fapt.

Este ideea pe care si Mircea Rednic i-a transmis-o ieri lui Ionut Negoita. "Sa ii dau banii astia pe care ii cere Negoita? Pai asa prost sa fiu?" Declaratia completa AICI

Anghelache: "Am negociat cu un investitor din zona Golfului!"


"Cineva care este interesat sa cumpere se gandeste nu numai cat da, ci si cat trebuie sa mai bage ca sa faca echipa", spune Anghelache.

"Am avut discutii acum un an si jumatate cu niste oameni interesati, din zona Golfului."

"Intr-o faza finala mi-au spus ceva de genul urmator: "Eu dau acesti bani. Dar ce imi ofera Dinamo?"

"Eu am inceput sa spun de palmares. Iar el mi-a spus: "Eu daca investesc bani, pe mine nu ma intereseaza palmaresul de acum 25 de ani, ci palmaresul pe care il voi obtine eu."

"Altceva... sigla! Si ei mi-au spus: "Pai stati linistiti ca sigla o putem face si noi, n-am nevoie de OSIM ca sa mi-o dea cu doi caini si sa nu fie cu doi vulturi, sau altceva."

"Numele Dinamo. Da, intradevar, asta este un nume care costa."

"Altceva. Lotul de jucatori nu iti da nicio consistenta sa zici ca te bazezi pe jucatorii pe care ii ai."

"Academia. Da, exista o academie, dar obtine si rezultate?"

"Va mai dau un exemplu. Uitati-va doar la sponsorizarea de la Orange, care acum 5-6 ani, cand am mers eu la Dinamo, era de peste 1 milion de euro. Acum daca mai este la 200.000 de euro", a explicat Constantin Anghelache la Ora exacta in sport (PRO X).

"Mircea Lucescu? Niciodata!"


Anghelache spune ca a avut recent o discutie cu prietenul sau Mircea Lucescu si ca acesta nu este deloc tentat sa cumpere Dinamo.

"Mircea Lucescu va ramane intotdeauna alaturi de Dinamo, pentru ca este un mare dinamovist."

"Dar nu se pune problema ca el sa se implice vreodata cu bani la echipa. Niciodata!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies