Moment tensionat! Dorinel Munteanu s-a luat la ceartă cu un fost fotbalist, aflat în tribune

Dorinel Munteanu fc voluntari Otelul Galati Robert Nita Superliga Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul / Foto: Sport Pictures
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 22:12
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 22:14

Dorinel Munteanu, tehnicianul gălățenilor, a avut un schimb de replici cu  Robert Niță, aflat la meciul disputat între FC Voluntari - Oțelul Galați, terminat cu scorul de 1-1.

Tehnicianul gălățenilor s-a arătat deranjat de o remarcă făcută de Robert Niță, fost fotbalist la Rapid, aflat în tribună la Voluntari, unde fiul său, Andreas, este jucător. Dorinel Munteanu s-a întors către tribună, și a urmat un schimb de replici tensionat.

Dorinel Munteanu: "Are privilegiul să apară la televizor și comenta nu ştiu ce"

În declarațiile sale de după meci, Dorinel Munteanu a subliniat că este important ca cei prezenți în tribune să fie imparțiali și să respecte jucătorii de pe teren. El a sugerat că Robert Niță ar trebui să își păstreze calmul, mai ales dacă are legătură personală cu unul dintre jucătorii de pe teren.

  • Dorinel Munteanu, în meciul Dinamo - Oțelul Galați 3-1 / Foto: Sport Pictures

”Robert, care are privilegiul să apară la televizor, comenta nu ştiu ce fază aici. El ar trebui să fie imparţial, dacă tot comentează. Poate să aibă şi doi fii aici, ar fi decent să nu vorbească sau să se agite pe margine. 

Asta e România şi ăsta e respectul faţă de colegi, că şi el a jucat fotbal. Chiar dacă are băiatul la Voluntari, îi doresc baftă băiatului”, a declarat Dorinel Munteanu, după meci.

Clasament Play-out

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!